Over IMG-LCM

Het consultancy bedrijf bestaat al sinds 2003 als onafhankelijk bedrijf IMG Logistic Consultancy & Management B.V.. Het bedrijf is opgericht door Pieter ’t Lam, die hiervoor geruime tijd werkzaam is geweest in de chemische en farmaceutische industrie. De laatste tijd zich voornamelijk beziggehouden met logistieke vraagstukken op het gebied van gevaarlijke stoffen, integratie van het op batch niveau afwegen van chemicaliën in het primaire productieproces, distributie van bulk hoeveelheden vloeibare chemicaliën, spare parts en installatiematerialen.

Het resultaat hiervan is IMG Logistic Consultancy & Management B.V. dat zich in eerste instantie richt op de aandachtsgebieden; opslag (lay-out) en transport van gevaarlijke stoffen (vast, vloeibaar en intermediates) voor de chemische en farmaceutische industrie, de handling van gevaarlijke stoffen (afvullen en wegen) en de magazijnoptimalisatie (voorraadniveau en lay-out) voor productiebedrijven op het gebied van spare parts en installatiematerialen. De volgende stap is geweest om de activiteiten uit te breiden naar het aandachtsgebied food. Als laatste zijn de activiteiten op het gebied van retail toegevoegd.

Hiermee heeft IMG Logistic Consultancy & Management B.V. zich tot een sparringpartner, adviseur, ontwikkelaar en implementeerder op een aantal gebieden ontwikkeld. Daarnaast kan tevens als interimmanager de implementatie van de wijzigingen en/of optimalisatie worden verzorgd.